Natuurlijk Trainingen Noord is een samenwerkingsverband tussen Coaching in de Natuur en Met Karakter uit Assen, Drenthe.

Geke Kloosterhof

Coaching in de natuur

Geke Kloosterhof
© Lisanne Bosch Fotografie

Ik ben een natuurmens en vind het heerlijk om buiten te zijn. Lekker dwalen over de paden met of zonder fotocamera. Genieten van de omgeving, de vogels die zingen, insecten die langs vliegen, een mooie kromme boom, te ontspannen en heerlijk in het nu zijn. Ik heb gemerkt dat als ik ergens over na blijf denken en er niet uit kom, dat ik tijdens een wandeling sneller tot een oplossing of tot andere inzichten kom. Ik kom dan letterlijk uit mijn hoofd en kom dichter bij mijn gevoel.

Het gevoel van in het hier en nu te leven, dicht bij jezelf te blijven en dat te doen waar je blij van wordt, dat gun ik iedereen.

Geke Kloosterhof

Om inzicht te krijgen in mijn eigen patronen en om deze te veranderen heb ik de NLP Masterpractitioner gedaan en ben ik mij gaan richten op mijn eigen droom. De opleiding wandelcoach en de opleiding TriA® wandelcoach en TriA® trainer / teamcoach waren een onderdeel van dit proces.

Mijn aanpak

Als ervaren teamleider coach en train ik medewerkers om hun kwaliteiten, talenten in te zetten in hun functie (en privé). Ik geef medewerkers inzicht in hun patronen, denken, handelen en taalgebruik. Tijdens het coachen en trainen van medewerkers/teams maak ik gebruik van de natuur.

Tijdens het coachen ga ik samen met jou op pad om in jouw tempo aan de slag te gaan met jouw coachvraag. Jij vertelt. Ik stel je vragen en maak gebruik van de natuur om je inzichten en antwoorden te geven. Ik ben een no-nonsense coach, eerlijk, open, direct en gedreven. Mijn humor werkt ontspannend en relativerend.

Contactgegevens Geke

   

Telefoonnummer: 06-50653469

E-mail: info@gekekloosterhof.nl

Bekijk de website van Geke Kloosterhof:

Liesbeth Ros

Met Karakter

Liesbeth Ros
© Lisanne Bosch Fotografie

Mijn droom is dat je ontdekt, bewust wordt en doet, waar je energie van krijgt (talenten), waar je blij van wordt, gericht op je welzijn, en indirect op het welzijn van de mensen om je heen, gezin, organisatie en samenleving.

Al van jongs af aan ben ik aan het hardlopen met plezier. Lekker buiten zijn, ruimte, rust en tijd voor mezelf creëren: me opladen en ontladen tegelijkertijd. Hardlopend, in beweging zijn, in de natuur, werkt voor mij relativerend en geeft mij vaak eye-openers om energiek verder te gaan. Ik geniet van het moois om mij heen. Deze momenten hebben geleid tot het nemen van mijn eerste stappen om mijn eigen droom te realiseren. Bij elke stap kom ik dichter bij wat ik echt wil (hoofd-hart-handen).

Zo ben ik mijn eigen droom, na mijn loopbaan als personeelsadviseur, in de re-integratie en Human Resource management gaan leven. Ik ben mij verder gaan specialiseren als coach en trainer (positieve psychologie, awareness, transformationeel coachen).

Als talentmakelaar, coach en trainer zie ik bij veel mensen de twinkeling, de energie in hun ogen tevoorschijn komen, bij het ontdekken van eye-openers, talenten en dromen. Dit geeft mij energie en voldoening en gun ik een ieder.

Liesbeth Ros

Mijn aanpak

Graag neem ik je mee in je eigen proces, dat aansluit bij je eigen ‘natuur’, je karakter, vanuit je passie en talenten, om dat te doen, waar je energie van krijgt.

Ik train of coach je bij het beter leren begrijpen van jezelf, in wat je wilt en nodig hebt, om je energie te behouden, opnieuw te verkrijgen, je passie te ontdekken in je werk of privé. Met andere woorden: coaching gericht op leef- en werkplezier.

Dit alles doe ik met een vleugje humor op een open, zachtaardige, directe en confronterende manier, waardoor je zelf antwoord geeft op je vragen, in een natuurrijke omgeving.

Contactgegevens Liesbeth

   

Telefoonnummer: 06-57341112

E-mail: info@met-karakter.nl

Bekijk de website van Liesbeth Ros: