Organisaties

Wij nemen je graag mee in de wereld van amplitief werken, werken aan een organisatiecultuur, waarbij bevorderen, versterken van welbevinden en functioneren van de medewerker (mens) centraal staat, een voorwaarde voor organisatiesucces.

Wij werken vanuit eigen regie en talentontwikkeling. Wij zien de mens als kapitaal binnen organisaties en samenleving om leef- en werkplezier te realiseren. Met als resultaat duurzame inzetbaarheid, binden en boeien, het inzetten van het volledig potentieel.

Amplitief werken zit ons in het bloed, ons DNA, de rode draad in onze trainingen, coaching en verandertrajecten. Wil je werken aan versterken van je organisatie, werken met de mens achter de mens. Dan bieden onze op pas gemaakte verandertrajecten, mogelijkheden om mens en organisatie, te laten groeien, boeien en binden.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Een voorbeeld van een organisatie waarin wij het amplitief werken hebben ingezet is een atelier. Dit houdt in dat de teamleden meedenken in het productieproces, door hun ervaringen te gebruiken wordt het productieproces verbetert. De teamleden voelen zich verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteit, ervaren dat hun bijdrage zinvol is en meerwaarde is voor de organisatie. De teamleden voelen zich gezien en gehoord, talenten/kwaliteiten worden ingezet en benut. Dit resulteert in kwalitatief duurzame producten, werkplezier en lichtpuntjes in de toekomst, een nieuw perspectief.

Teamcoaching

Wil je meer uit het team halen? Wil je dat elk teamlid zijn talenten kan inzetten binnen het team, de communicatie en samenwerking natuurlijk verloopt, er meer verbinding is in het team en dat het team werkt met veel plezier en vanuit passie? Dan is teamtraining of -coaching iets voor jouw medewerkers.

De teamcoaching of -training wordt gegeven in een natuurlijke omgeving. Dat houdt in dat we veel buiten zullen zijn. We nemen de natuur en het weer zoals het is!

Elk team en elk bedrijf is anders en zo ook de coachvraag. Daarom wordt het trainings- of coachtraject op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte en wensen van het team en bedrijf.

Is er daarnaast een individueel traject nodig voor een of meerdere medewerkers, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook dit traject wordt afgestemd op de behoeften en wensen van de medewerker of het bedrijf.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.)

Project Perspectief

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft en iedereen mee kan doen op de manier die bij hem/haar past.
Veel potentieel talent blijft tot nu toe onbenut, terwijl er zoveel talenten aanwezig zijn, om samen een zinvolle bijdrage te leveren in organisaties en samenleving.

Wij hebben ervaren dat, voordat mensen stappen zetten richting (vrijwilligers)werk en/of naar de arbeidsmarkt, zij eerst ruimte nodig hebben voor bewustwording in dit proces, om te kunnen groeien. Ook heeft men antwoorden nodig om te ontdekken; wie ben ik, wat kan ik en waar ben ik goed in. Door aan te sluiten bij wat de mens zelf denkt nodig te hebben (zelfregie, vanuit intrinsieke motivatie) komt er ruimte voor talenten en mogelijkheden. Hierop aansluitend hebben wij het project Perspectief ontwikkeld, in samenwerking met SML Kaarsenatelier en voorgelegd aan de Gemeente Assen. Zij erkennen dat het project inspeelt op een hiaat in de samenleving. Het unieke van het project Perspectief is de combinatie van training, coaching en het daadwerkelijk doen en het ervaren, dat ieders talent van betekenis is. Dit levert meedoen op. Of te wel duurzame inzetbaarheid, het benutten van het potentieel van de mens, in organisaties en de samenleving.

Daarom zijn wij in 2022 gestart met het project Perspectief en met trots vertellen wij je hier graag meer over.

Project Perspectief richt zich op:
Het ervaren van eigen regie (zelfregie), en het versterken van welbevinden en functioneren.

Een plek waar je mag zijn wie je bent. Ontdekken wie je bent, wat je kan, waar je goed in bent, waar je blij van wordt, wat je talenten zijn en hoe je deze inzet.

Een plek waar je mag ervaren dat je van betekenis bent, dat jou bijdrage waardevol is. Positieve ervaringen opdoen en in je eigen tempo stappen naar de toekomst zetten.

Je werkt aan:
Welbevinden/welzijn, het bouwen aan je fundament, je talenten, persoonlijke ontwikkeling, werknemersvaardigheden en werk-privé-balans.

Je gaat meedoen:
Aan een intensief coachings- en trainingsproject. Je gaat aan de slag in het kaarsenatelier en werkt mee in het ambachtelijk productie proces.

Het levert je op:
Bewustwording van wat je kan, wat je ambities, talenten, en mogelijkheden zijn, meer zelfvertrouwen, veer- en draagkracht, je gaat kansen zie en perspectief. Je zet stappen richting e toekomst. Kortom leef- en werkplezier!

Voorwaarden:
Je bent gemotiveerd en minimaal een halfjaar tot 10 maanden beschikbaar.

Doe je mee?
Informeer en neem contact met ons op.