Teamcoaching

© Lisanne Bosch Fotografie

Wil je meer uit het team halen? Wil je dat elk teamlid zijn talenten kan inzetten binnen het team, de communicatie en samenwerking natuurlijk verloopt, er meer verbinding is in het team en dat het team werkt met veel plezier en vanuit passie? Dan is teamtraining of -coaching iets voor jouw medewerkers.

De teamcoaching of -training wordt gegeven in een natuurlijke omgeving. Dat houdt in dat we veel buiten zullen zijn. We nemen de natuur en het weer zoals het is!

Elk team en elk bedrijf is anders en zo ook de coachvraag. Daarom wordt het trainings- of coachtraject op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte en wensen van het team en bedrijf.

Is er daarnaast een individueel traject nodig voor een of meerdere medewerkers, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook dit traject wordt afgestemd op de behoeften en wensen van de medewerker of het bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Individuele coaching

© Lisanne Bosch Fotografie

Wil je meer uit het leven halen en je talenten inzetten, maar weet je niet hoe? Wil je lekker in je vel zitten en balans ervaren tussen werk en privé? Heb je het gevoel dat je niet verder komt en dat je een steuntje in de rug nodig hebt?

Dan is coaching iets voor jou. Elke coachvraag is uniek en daarom wordt het coachtraject op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen, vragen en behoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze trainers/coaches via het contactformulier.


Neem contact op: